Röhm RG3 6mm starterpisztoly (Német) (utolsó módosítás: 2008.03.22.)
Szilveszteri csúcsmodell...

Műszaki adatok:

  • Hossza: 105 mm
  • Magassága: 80 mm
  • Súlya töltetlenül: 290 g
  • Kaliber: 6 mm fb. platz
  • Tárkapacitás: 6 db
  • Sütési mód: DAO belső kakasos

Csúszótáras gázpisztoly, azaz inkább starterpisztoly. 30 éves konstrukció. Önvédelemre nagyon gyenge, max. gázspray kategória! Hatótávolsága max. másfél méter! Ez nem is önvédelemre való, hanem rakétázásra! Arra viszont nagyon jó választás! Kicsi, olcsó, és jó minőség! Ha valaki pl. panelházak között már használt 9mm-es riasztótöltényt, az tudja milyen brutális hangja van! Ugyanez 6mm-essel elfogadható durranás!

Röhm RG3 Röhm RG3 Röhm RG3

Kakasa, tármozgató, stiftek, rakétázócső, spirál kakasrúgó acél. Minden más spiáter. Tokbiztosító három állású: E: entfernen - eltávolítani / üríteni. Ebben az állásban csak a tárat továbbítja a ravasz, a kakas nem mozog. S: sichern - biztosítani. F: feuern - tüzelni. DAO azaz Double Action Only. Ez a belső kakas miatt van. Mivel nem férünk hozzá, nem is tudjuk kézzel megfeszíteni, ezért a ravasszal feszítünk is, meg el is sütjük a pisztolyt, azaz csak DA üzemmód létezik nála.

Új ára 10eFt körül van. Használtan 6-8eFt körül mozog. Póttárat lehet, és érdemes is hozzá venni, mert télen hidegben nem egyszerű azokat a mini 6mm-es töltényeket betárazni. A tárat 1-2eFt-ért lehet venni.

Linkek:

Röhm honlapja - RG3
muzzle.de - RG3

Röhm RG3 Röhm RG3 Röhm RG3
Röhm RG3 Röhm RG3 Röhm RG3
Röhm RG3 Röhm RG3 Röhm RG3
Röhm RG3 Röhm RG3 Röhm RG3

<vissza az elejére>

E-mail-t kérlek ne küldj.

<vissza az elej?re>